WIE ZIJN WIJ?

Wie zijn wij?

De Academie Voeren-Riemst  is een instelling van het GO! en maakt deel uit van Scholengroep 13 Zuid-Limburg. Deze academie staat open voor iedereen die de kunst van muziek en toneel wil ontdekken, begrijpen, waarderen en beoefenen. Via het project ‘regionale samenwerking Zuid-Limburg’ met de Pentagoon Academies Tongeren, bieden we beeldende kunst aan in de lagere graad.

In de prachtige plattelandsgemeenten Voeren en Riemst wil de Academie Voeren-Riemst zoveel mogelijk kinderen (vanaf 6 jaar), jongeren en volwassenen kwaliteitsvolle opleidingen aanbieden in de muzische kunsten en bijdragen aan een cultureel rijke en kunstzinnige samenleving.

De academie houdt de vinger aan de pols en gaat actief op zoek naar de nieuwste evoluties in de omgang met muziek, toneel en beeld binnen het onderwijs, de kunsten en de amateurkunsten.

Droom je ervan om een instrument te bespelen, te zingen, muziek te schrijven, toneel te spelen of wil je je creatief uitleven in de beeldende kunst? Wij hebben voor ieder een aangepast lessenpakket.
Veel succes met je artistieke keuze en een dank-je-wel voor het vertrouwen in onze academie!

 

Conrad Onclin
Directeur Academie Voeren-Riemst

Musical-167